"Вечори на хуторі поблизу Диканьки" не залишать байдужими ужгородців

З нагоди новорічно-різдвяних свят у п’ятницю, 17 січня 2014 року, о 17-й годині в Закарпатському обласному академічному театрі ляльок “Бавка” буде представлено мюзикл "Вечори на хуторі поблизу Диканьки" за мотивами повісті Миколи Гоголя "Ніч перед Різдвом"

 

Виставу презентує аматорський театр імені Івана Кедюлича Перечинського районного будинку культури (керівник Іван Козак). Мета вистави – збереження, популяризація різдвяних традицій та звичаїв українського народу. Вона щедро приправлена українським гумором, народними жартами, піснями та танцями.

У виставі-мюзиклі ролі виконуватимуть:

Вакула – Сергій Риган

Оксана – Анастасія Судакова

Солоха – Тетяна Кречко

Чорт – Іванна Чорна

Цариця – Леся Керецман

Козак Чуб – Євген Судаков

Подруга Оксани 1 – Катерина Крижановська

Подруга Оксани 2 – Юлія Вишняк

Друг Вакули 1 – Тарас Гудак

Друг Вакули 2 – Микола Нечипоренко

Кумася – Ганна Мучичка

Кумушка – Любов Крижановська

Дружина Чуба – Христина Піца

Адмірал Потьомкін – Михайло Цаплін

Учасники студії "Сюрприз" та щедрувальна група фольклорного колективу "Нівроку", учасники клубу спортивного танцю "Полонес" Валерія Штелиха та Богдан Кіпень.

Щира прихильність до самодіяльної творчості, висока виконавська майстерність та творча ініціатива театральних аматорів Перечинщини порадує глядачів ще у багатьох населених пунктах області.

Володимир Мишанич для [a href="http://zakarpattya.net.ua/News/118751-V-Uzhhorodi-pokazhut-perechynskyi-miuzykl-Vechory-na-khutori-poblyzu-Dykanky"]Закарпаття онлайн[/a]
[foto]2014/01/15/111.jpg[/foto]
[foto]2014/01/15/YVif8UUJSqQ.jpg[/foto]

 

15 січня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів