Новий керівник Закарпатської міліції розпочав свою роботу з виправдань

Новий начальник УМВС Закарпаття Василь Турдай, з призначенням якого на посаду не погоджувалися громадські активісти, у четвер, 27 лютого, коли люди пікетували обласне УМВС і вимагали вийти до них, запевнив, що поїхав у Київ з’ясовувати про своє призначення. Обіцяв, що коли у міністерстві наполягатимуть, аби він залишався на посаді, а люди будуть проти, сам напише заяву на звільнення. Однак усе потихеньку «заглохло».

 

Основна претензія до Турдая від громадськості – що він сприяв втечі за кордон колишнього керівника Хустської філії «Закарпатгазу» Павла Нагірного, який п’яним скоїв ДТП, через що загинули жінка і дитина.

І от уже на сайті  УМВС сьогодні, 1 березня, з’явилося повідомлення про те, що «міліція  

продовжує розслідування резонансної автопригоди на Хустщині, де з вини посадовця загинули люди». Правоохоронці запевняють, що «вжито та вживається комплекс заходів», Нагірного оголошено у міжнародний розшук, «встановлено, що розшукуваний Павло Нагірний перетнув державний кордон з Угорською Республікою та в Україну не повертався. Разом з цим, відпрацьовується версія щодо його перебування у США в своїх близьких родичів». Ну і традиційно просять громадян всіляко сприяти, натомість обіцяють широко інформувати.  

7dniv.info

 

01 березня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів