Новопризначений Турчиновим командувач ВМС України виявився перебіжчиком

Командувач ВМС України Денис Березовський склав присягу на вірність «мешканцям АР Крим та міста Севастополя". Про це Березовський, призначений напередодні Турчиновим командувачем ВМС України, заявив перед численними камерами переважно російських телеканалів.

 

"Клянуся виконувати накази верховного головнокомандувача АР Крим та Севастополя…. мужньо захищати життя та свободу мешканців АР Крим та Севастополя",- зазначив Березовський.

Перед цим самопризначений прем'єр-міністр АР КРима Сергій Аксьонов  зачитав власний наказ: "Наказую усім військовослужбовцям ВМС Криму, які несуть службу на території Севастополя, вважати такими, що не підлягають виконанню будь-які рішення, накази та розпорядження самопроголошених органів та урядових осіб України, у  т.ч. і незаконно призначеного міністра оборони Тенюха І.І.".

"Не приймати до виконання будь-яких наказів про використання зброї до отримання моїх власних розпоряджень. Забезпечити обов'язкове виконання моїх наказів  як верховного головнокомандувача АР Крим та Севастополя", - зачитав Аксьонов. 

Разом з тим в мережі з'явилося повідомлення про те, що останнім наказом Березовського був наказ українським морським піхотинцям здаватися росіянам.

"Наказ проігнорований - морпіхи будуть стояти. Наказ Березовського скасував міністр оборони Тенюх", - йдеться у повідомленні.

 

Українська правда 

 

02 березня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів