Закарпатський нардеп виставив вимоги

Росія не впевнена у своїх силах в Криму. І тому поспішає приєднати півострів до себе під дулами автоматів і на хвилі боротьби з «бЕндерівцями». Про це заявив лідер «Єдиного центру», народний депутат України Віктор Балога, повідомила його прес-служба.

 

На його думку, «референдум», який не визнають навіть сателіти Російської Федерації, можна призначати не на 16 березня, а хоч на сьогоднішній вечір. З таким самим успіхом голосувати можна за приєднання хоч до РФ, хоч до Венесуели, чи Південної Осетії.

Балога впевнений, що ні «референдум», ні «рішення парламенту» не визнає ніхто, крім, можливо, Абхазії, Південної Осетії, Придністров’я та самої Росії. «На жаль, у цій ситуації від української влади залежатиме небагато. Залишається лише вимагати від світу не просто «занепокоєння» і погроз, а конкретних кроків», – заявив нардеп.

Зокрема, на його думку, потрібно вимагати:

1. Військової блокади Криму. Щоб жодна військова машина і жоден солдат РФ не зміг перетнути кордон України ні морем, ні сушею, ні повітряним шляхом.

2. Економічних санкцій стосовно РФ. Йдеться не про дріб’язок, а про такі кроки, як різке зменшення обсягів закупівлі російського газу європейськими споживачами «Газпрому».

3. Російська Федерація має бути негайно виключена з усіх міжнародних організацій, принципи яких порушила, ввівши війська на територію України.

«Історичні аналогії з серединою минулого століття більш, ніж очевидні. Якщо і цього разу світ закриє на це очі, то за кілька років тремтітиме уже вся Європа. Діяти потрібно негайно!» – заявив Віктор Балога.

 

06 березня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів