Балога: «Партію регіонів ще не поховали, а її методи успішно втілює стара-нова влада»

Народний депутат України Віктор Балога вважає, що нардепи, які сьогодні, 7 березня, прибули в Ужгород та виступали на мітингу на площі Народні, а відтак відвідали сесію Закарпатської облради, приїхали в Ужгород «боротися за посади» і «починати відділяти Закарпаття».

 

Про це Балога написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Партію регіонів ще не поховали, а її методи успішно втілює стара-нова влада. Як би парадоксально це не звучало, але сьогодні в Ужгороді два мітинги – перший з учасників «Правого Сектору», афганців та євромайданівців. Другий, так званий, провладний мітинг.

 Перші вийшли проти призначення начальником УМВС в Закарпатській області людини, на їх погляд, з дуже сумнівною репутацією. А другі – вийшли, щоб назвали перших провокаторами, а Балогу – сепаратистом.))) Навіть прислали для цього «високих гостей» з Києва, яких чомусь тут не було в період реальних проблем. І, які чомусь не їдуть боротися в Севастополь за цілісність України, зате з радістю приїжджають в Ужгород боротися за посади», – вважає Віктор Балога. 

«Шановні, не створюйте проблем там, де їх немає. Бо ми ще зі Сходом і Кримом не розібралися, а ви вже починаєте відділяти Закарпаття. Це перше. Друге. Не втягуйте мене в свої проблеми. Бо виглядає так, що вам набагато простіше навішати на всіх ярлики, замість того, щоб просто спуститися до людей і з ними поговорити», – додав він. 

 

Ужгород.нет

 

07 березня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів