В основі розвалу України лежить розвал економіки і страшна корупція - Лукашенко

Президент Білорусі Олександр Лукашенко дав оцінку політичній ситуації в Україні. На його думку, однією з причин глибокої кризи в країні став розвал економіки і розмах корупції. Політик попередив, що в Білорусі подібне неможливо.

 

"В основі розвалу країни, який стався в Україні, лежать розвал економіки і страшна корупція. Ось дві причини, які зруйнували державу, - заявив президент у вівторок, 11 березня, на нараді з удосконалення прийому до вузів. - Якою б не була економіка, що б ми не робили, якщо в країні корупція - ця іржа буде роз'їдати все".

При цьому заявив, що події в Україні вимагають невідкладних висновків всередині самої Білорусії.

"Не дай бог, ми в ваших вузах виявимо корупцію, - заявив глава білоруської держави, звертаючись до присутніх на нараді керівників установ освіти і міністрам. - Тільки ідіот із сидячих за цим столом після подій в Україні не зробить відповідних висновків", - говорить Олександр Лукашенко.

Нагадаємо, президент України Віктор Янукович у вівторок виступив з офіційною заявою в пресі. У своїй промові політик кілька разів підкреслив, що незважаючи на чутки, він живий і здоровий. Але в даній ситуації "відчуває себе не дуже добре".

Тих, хто прийшов до влади в країні, президент назвав "темними силами" і закликав міжнародне співтовариство не підтримувати неконституційний переворот. Крім того, політик заявив про нелегітимність травневих виборів в Україні, - пише kp.ru.

Ужгород.нет

 

11 березня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів