Екс-губернатору Закарпаття соромно за Яценюка, який з трибуни протягнув руку і просив скинутися на армію

Свою територіальну цілісність Україна могла зберегти своєю армією, але армії у нас немає. «Яценюк з трибуни сказав, що у нас немає армії, і він підтвердив мої слова. Він протягнув руку з трибуни і попросив скинути на армію, хто скільки може. Мені стало соромно! Скидатися можна на лікування і сиріт, але не на армію", - заявив Геннадій Москаль.

 

Україна не зможе утримати Крим в межах своєї держави. Про це в коментарі заявив народний депутат від ВО "Батьківщина" Геннадій Москаль.

"Народ України втратив шанс його зберегти. Сьогодні Верховна Рада знову наприймала заяв, резолюцій, звернень. Але це усе до лампочки", - заявив нардеп. На думку Москаля, українські спецслужби проспали агресію і не змогли її запобігти. "За наявною у мене інформацією, в Криму знаходиться велика група політтехнологів фахівців російських спецслужб. У них все йде по давно наміченому плану. Буквально на ранок наступного дня після прийняття кримським парламентом рішення про референдум жителі Криму вже бачили плакати і бігборди про нього. Не у кримських друкарнях же усе це друкувалося"?!, - каже Москаль.

"Парламент Криму це просто голосуючі папуги, а Константинова і Аксьонова після реалізації цього сценарію звідти просто приберуть і поставлять сильніших людей", - припускає Москаль.

Політик вважає, що свою територіальну цілісність Україна могла зберегти своєю армією, але армії у нас немає. "Яценюк з трибуни сказав, що у нас немає армії, і він підтвердив мої слова. Він протягнув руку з трибуни і попросив скинути на армію, хто скільки може. Мені стало соромно! Скидатися можна на лікування і сиріт, але не на армію", - заявив політик.

"На Національну гвардію нам теж не доводитися сподіватися. Це просто обманка. Поміняли назву внутрішніх військ і все", - додав він.

На думку Москаля, Україна програла і на дипломатичному фронті.

"Наша дипломатія виявилося ніякою. Я дивлюся на нашого Міністра закордонних справ і розумію, що порівняно з політичним "бульдогом" Лавровим він виглядає смішно і забавно. Усі посли іноземних держав призначені Януковичем, а нового главу нашого МЗС ніхто за кордоном не знає, і його поява на екранах викликає у мене подив, а у пересічних громадян паніку", - запевняє Москаль.

Після референдуму 16-го березня група "революціонерів-провокаторів", що звільнилися в Криму, розпочне з нових зусиль дестабілізувати і розхитувати ситуацію на сході і півдні України, вважає Москаль

"Після 16 березня стане діяти принцип Че Гевары : "Ти тут більше не потрібний, йди запалюй революції в інших місцях". З Криму провокатори здійснюватимуть атаки на Херсон, Миколаїв, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Харків, Луганськ, Донецьк. Вони поїдуть в ці регіони, і організовуватимуть мітинги і всякі провокації", - сказав Москаль.

"І якщо місцева влада виявиться в'ялою і ніякими, то ситуацію вони розхитають дуже швидко", - резюмував Москаль. - пише Gordonua.com

Ужгород.нет

 

14 березня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів