Геннадій Москаль вкотре «наїхав» на бездіяльність міліції

При сильній правоохоронній системі події у Донецьку були б неможливі. Про таке в ефірі 5 каналу заявив народний депутат від «Батьківщини» Геннадій Москаль.

 

«Ви можете собі уявити картину, що українці, які живуть в Російській Федерації, а їх не менше, ніж росіян в Україні, вийшли на мітинг з гаслами «Геть Путіна!» з українськими прапорами коло Кремля або на Червоній площі – я це собі не можу уявити. Тому я не можу уявити, чому такі мітинги відбуваються в нас – тому що дуже слабка правоохоронна система, при сильний правоохоронній системі таких мітингів не могло би навіть існувати», – заявив Москаль.

Нагадаємо, вчора вночі три людини загинули від рук російських радикалів під час проукраїнського мітингу в Донецьку.

Також Геннадій Москаль звинуватив міністра внутрішніх справ у бездіяльності. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Арсен Аваков нічого не робить для покарання винних у кривавих подіях Євромайдану й не надає Тимчасовій слідчій комісії Верховної Ради жодних матеріалів“-  написав  він.

Нардеп  переконаний, що МВС займається відписками. “Відповіді на депутатські звернення, які надходять із МВС, є звичайним покриванням злочинців, що калічили й розстрілювали учасників акцій протесту” – додав Москаль.

 

Ужгород.нет

 

15 березня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів