Екс-губернатор Закарпаття вимагає від силовиків відповідної реакції на захоплення «Ведмежої діброви»

Геннадій Москаль направив урядову телеграму міністру МВС та Генпрокурору України з приводу захоплення дачі Віктора Ведмедчука у Воловецькому районі.

 

- 23 березня група невідомих осіб, які назвалися представниками «Правого сектору», захопили заміську садибу «Ведмежа діброва» в с. Жденієво Воловецького району Закарпатської області, - йдеться в телеграмі. - Вони й надалі утримують дану територію, хоча вона знаходиться під охороною Державної служби охорони.

Прокурор Закарпатської  області та в.о. начальника УМВС у Закарпатській області на дані факти, які містять склад злочину, не реагують, мотивуючи це тим, що відсутня заява від власника садиби.

Прошу вважати мою телеграму повідомленням про вчинення кримінального правопорушення, занести дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань, провести службове розслідування за фактом нереагування правоохоронних органів на злочин, а також створити слідчо-оперативну групу з документування злочинної діяльності невідомих та вилучити в них зброю, - цитує Геннадія Москаля через його сайт.

Ужгород.нет

 

27 березня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів