Кадрові ротації керівництва прокуратури Закарпаття тривають

Про відповідне призначення повідомляє офіційний сайт Генеральної прокуратури України. З повідомлення зрозуміло, що призначення відбулось учора, 17 квітня.

 

Як зазначається на офіційному сайті Генпрокуратури, 17 квітня на посду першого заступника прокурора Закарпатської області призначено Романа Балиту.

Станом на 2013 рік Роман Іванович Балита працював начальником слідчого управління прокуратури Київської області.

Як відомо, спочатку на посаду указом Генпрокурора на посаду першого заступника прокурора Закарпатської області було погоджено колишнього прокурора Хустського району Івана Кайла. Однак, гучне неоднозначне призначення одразу ж знайшло активний відгук у громаді: під час мітингу-протесту, на якому активісти і бійці "Правого сектору" вимагали від Івана Кайла написати заяву на самовідсторонення, було досягнуто згоди про перевірку з Києва.

Іван Кайло тоді на час проведення перевірки пішов у відпустку. Нині ж стало відомо, що на його "потенційну" посаду першого заступника прокурора області призначено іншу людину.

Крім того, іншу людину призначено і на посаду Хустського міжрайонного прокурора: як повідомляло Закарпаття онлайн, Хустщиною тепер опікуватиметься Юрій Беламут.

 

18 квітня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів