Як берегівчани м’яча «ганяли»

Неділя, 27 квітня. Закарпаття. Першість Берегівського району.

 

Календар чемпіонату району склався для берегівської команди так, що першу гру вже треба було грати з одним із фаворитів першості Берегівщини – ФК «Артос» Гать.

 

27.04.2014 м. Берегово, стадіон «Дружба», 800 глядачів

ФК «Берегово» — «Артос» Гать 4:3 (юнаки: 1:1)

Арбітр: Юрій Попович

Асистенти: Віктор Фединишинець, Іштван Біров

Берегово: Гецко, Сливка, Улинець (Бондарс, 46), Лобацевич, Сегляник (Цібло, 46), Фодор, Міщенко (Генкель, 70), Мікец, Пал (Вереш, 70, Бенце, 78), Деяк, Шаркезі (Дудінскі, 87),

Заміни: Райо

Головний тренер: Людвіг Тар

Голи: 1:0 — Гейзо Пал 2 хв., 1:1 — Іван Чегіль 28 хв., 2:1 Микола Міщенко 30 хв., 3:1 — Гейзо Пал 46 хв., 4:1 — Алекс Деяк 48 хв., 4:2 — Мирослав Бундаш 60 хв., 4:3 — Андрій Герц 79 (пенальті).

Попередження: Шаркезі, Сливка,

Вилучення: Гецко

Стадіон «Дружба», що більше року не приймав матчі з участі берегівської команди, зібрав на першу гру до тисячі вболівальників. Сьогоднішнє відкриття чемпіонату району розпочалось з привітання міського голови Золтана Бабяка та за сумісництвом президента клубу. Золтан Бабяк привітав усіх з початком нового футбольного свята в місті, а гравцям побажав провести матч без травм. До керівного складу команди також увійшли віце-президенти: Іван Войтович, Степан Медвідь та Максим Гарапко. Директором клубу було обрано Гаврила Омбоді. Далі капітани команд Гейзо Вейг і Гейзо Пал символічно підняли Державний Прапор України під український Гімн.

Сам матч виявився дуже плідним, як на моменти, так і на голи. Вже на 2 хв. Гейзо Пал відкрив рахунок матчу на користь ФК «Берегово». Кращого початку матчу підопічні Людвіга Тара не чекали. Цікаво було те, що в «Артосу» на полі були досвідченні Мирослав Бундаш, Василь Варга та Андрій Герц, проте нічого вони зробити не могли із захистом берегівчан. У середині першого тайму футболісти з Берегова трошки знизили темп гри, чим одразу ж і поплатились. На 28 хв. Мирослав Бундаш навісив з кутового, а Іван Чегіль замкнув подачу головою – 1:1. Здавалось, більш іменитий суперник з Гаті побіжить забивати другий, але сталося навпаки. Микола Міщенко, розігравши комбінацію з Гейзом Палом, вийшов віч-на-віч з голкіпером Гаті і забив – 2:1. Психологічно цей м’яч підбурив наших хлопців і вони почали грати жвавіше, хоча у першій половині рахунок залишився не змінним.

Другий тайм розпочався несподівано з голу Гейзи Пала на 46 хв – 3:1. Ще через дві хвилини Алекс Деяк провів свій м’яч – 4:1. Такий перебіг подій дуже сподобався глядачам, які почали гнати свою команду вперед. Проте новостворена команда під керівництвом Людвіга Тара трошки відійшла назад. На 60 хвилині досвідчений Мирослав Бундаш скоротив рахунок у матчі перегравши у виході один-на-один молодого Валентина Гецка – 4:2.

Небезпечно діяли на вістрі атаки Іван Чегіль та Василь Варга, які намагалися скоротити рахунок ще. Проте все йшло сьогодні за планом берегівчан. На 78 хвилині Мирослав Бундаш знову вирвався на побачення з голкіпером берегівської команди. Валентин Гецко дуель своєму візаві програв і порушив правило. Арбітр матчу Юрій Попович без вагань показав на одинадцятиметрову позначку, а Валентину Гецку — червону картку. Вилучення голкіпера призвело до того, що Людвіг Тар мав міняти польового гравця на запасного воротаря. Ветеран берегівського футболу Юлій Бенце зайняв своє місце у рамках воріт і одразу ж пропустив з пенальті. Автором голу став гравець «Артосу» Андрій Герц – 4:3.

Останні хвилини були за футболістами із Гаті, проте нічого серйозного біля воріт Юлія Бенце вони зробити не змогли. В першому ж матчі новостворена команда ФК «Берегово» святкує свою першу перемогу в історії. Юнацькі склади зіграли в нічию – 1:1

Інші матчі першого туру завершились так:

Група А: «Фенікс» Бадалово – ФК «Чома» — 11:0 (юнаки: 6:0), ФК «Боржава» — ФК «Четфолво» — 1:1 (7:1), «Талісман» В. Береги – ФК «Кідьош» — 1:2 (0:2)

Група В: ФК «Попово» — ФК «Батьово» — 1:1 (1:1), ФК «Запсонь» — ФК «Косонь» — 4:0 (1:1), ФК «Яноші» — ФК «М. Бийгань» — 5:2 (8:0) 

Берегівські новини

1aberegovofc

1aberegovofc1

1aberegovofc2

1aberegovofc3

1aberegovofc4

1aberegovofc5

1aberegovofc6

1aberegovofc7

1aberegovofc8

1aberegovofc9

1aberegovofc10

1aberegovofc11

1aberegovofc12

1aberegovofc13

 

28 квітня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів