Тренер «Волині» сказав, що вони грали препаскудно

Післяматчевий коментар.

 

Рахунок після гри відповідає тій грі, яку продемонстрували наші футболісти. Команди як такої просто не було, кожен футболіст грав так як хотів. Не було командної взаємодії, програли всю боротьбу, яку можна програти. Скільки працюю в футболі такої безпорадної, безхаратерної команди не бачив. Не розумію, що трапилося з футболістами: готуються здається нормально, на перед ігровому тренуванні всі рухалися. А вийшли на гру й про все забули, забули, що грають для людей, за честь свого регіону. Можливо, вони вже вирішили, що завдання виконане й грати більше не потрібно? Буде в нас серйозна розмова в Луцьку, де будемо розбиратися в причині такої гри.

- Чи будуть якісь санкції до команди після матчу?

Приїдемо додому, розберемся…Гадаю санкції точно будуть і дуже серйозні.

- Після першої половини матчу, в другому таймі гра команди чомусь не змінилася. Ви намагалися в перерві вплинути на хлопців, змусити їх діяти більш агресивніше?

В роздягальні була дуже серйозна розмова, говорив їм, просив проявити характер. Але…нічого не змінилося в другій половині поєдинку.

- Як себе почуває Віталій Володимирович і коли ми його побачимо на тренерському містку?

Віталій Володимирович проходить реабілітацію, з кожним днем його стан покращується. Але такі поразки, ця вже в нас шоста за ліком здоров’я йому не додають. Думаю, що на початок нового сезону В. Кварцяний повернеться до виконання своїх обов’язків.

Інформаційний відділ ФК "Говерла"

 

05 травня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів