Олександр Шуфрич: «Сьогоднішня перемога — найбільша за час виступів у вищому дивізіоні»

Після матчу з «Волинню» віце-президент «Говерли» Олександр Шуфрич відповів на запитання кореспондента каналу «Футбол 1».

 

— Після цього матчу команда заслужила на додаткову «подяку»?

— Потрібно відзначити, що сезон ще не завершився. Можливо, команда зможе перевиконати завдання і тоді ми зможемо «віддячити» команді ще більше. Я як відчував, що не потрібно «дякувати» команді наперед. Не дочекавшись «подяки», вони ще раз попросили її, але вже в повний голос.

Якщо ми говоримо про професіоналів, то вони виконали завдання-мінімум, яке ставилося перед початком сезону, враховуючи вливання в клуб. Ми розраховували на місце у десятці, але спершу «Арсенал» підкоригував таблицю, а потім і події в країні. Звичайно, за виконане завдання вони отримають преміальні, які оголошувалися перед початком сезону, і свої зобов'язання ми виконаємо.

— Тобто, преміальні вони ще не отримували?

— Преміальні у нас після кінця сезону. Все, що футболісти награли, вони отримають.

— За весь час роботи в ужгородському клубі ви таку «Говерлу» бачили?

— Можна згадати останній тур першої ліги, коли ми виходили в Прем'єр-лігу і показали хороший футбол у матчі з «Кримтеплицею». Звичайно, не можна порівнювати матчі Першої та Прем'єр-ліги, тому просто зазначу що сьогоднішня перемога — найбільша за час виступів у вищому дивізіоні.

— У міжсезоння чи очікуються зміни в команді?

— Зараз ще рано про це говорити. Можу сказати, що зараз у команді дружна і сімейна атмосфера. Думаю, великих змін не буде, адже взимку ми провели грандіозну трансферну політику, і зараз кістяк сформований. Можливі лише точкові зміни.

Інформаційний відділ ФК «Говерла»

 

05 травня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів