Гірська Рахівщина перемогла спортсменів Тячівщини

Нарешті вболівальники Дубового дочекалися матчів обласного чемпіонату з футболу в своєму селищі.

 

Матчу між командами «Карпати» (Дубове) та «Карпати» Рахів (І ліга) чекали з нетерпінням, адже близько 15 років дубівська команда не брала участі в обласному чемпіонаті з футболу. 
 
Гра на стадіоні «Карпати» зібрала 450 глядачів. Всі чекали на змістовну гру команд, і варто відзначити, матч був напруженим до останньої хвилини.
 
Урочисте відкриття гри розпочалося з підняття прапорів України та Федерації футболу Закарпаття, після цього команди вшанували хвилиною мовчання жертв подій на сході України. 
 
Сама гра принесла перемогу гостям. Команда з Рахова змогла за рахунок досвіду перемогти господарів. На 6-ій хвилині гри було забито перший гол зустрічі, після навісу в штрафний майданчик господарів м’яч відскочив до нападника гостей, і той сильно пробив в кут воріт. Господарі намагалися зрівняти рахунок, але до перерви це не вдалося зробити. 
 
У другому таймі «Карпати» (Дубове) були змушені вносити зміни в гру, команда перейшла в наступ та мала можливість зрівняти рахунок. В одному з епізодів Іван Молодик вдало обіграв захисника гостей, але, на жаль, пробив вище воріт. А потім зіграло футбольне правило, після однієї з контратак гості подвоїли рахунок. 
 
Остання 15-хвилинка була за господарями поля, але, на жаль, вони зуміли забити лише один гол. Гості збили в штрафному майданчику Михайла Куцина, за що арбітр матчу призначив пенальті, який добре реалізував Михайло Магей. До кінця зустрічі залишалося декілька хвилин, та господарі не зуміли зрівняти рахунок в зустрічі. Отож, в дербі між «Карпатами» перемогли гості з Рахова – 2:1.
 

 

05 травня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів