Експерт: Калетники - це відома сім’я пристосуванців-корупціонерів

Калетник шукає як залишитися при владі, і при грошах.

 

Вихід Оксани Калетник із комуністичної фракції Верховної Ради за кілька днів до виборів - піар, який нічого не означає.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав експерт корпорації стратегічного консалтингу "Гардарика" Костянтин Матвієнко.

"Калетники - це відома сім'я пристосуванців- корупціонерів. Комуністична партія як механізм збагачення, як механізм представництва в політиці себе вичерпала. Тому Калетники шукають собі нових шляхів: як залишитися і при владі, і при грошах", - сказав експерт.

Матвієнко впевнений, без Калетник фракція комуністів як працювала, так і буде працювати.

"Вихід Калетник ніяк не вплине на решту комуністів, тим більше, вона була єдиним мажоритарником. Далі із фракції виходити ніхто не буде. Навпаки, вони будуть триматися купи, робити вигляд, що вони опозиціонери. Видавати з себе ображених і репресованих новою владою. Але всім відомо, що комуністи - це частина банди Януковича. І з точки зору політики, політичного концепту - нічого з себе не являють", - коментує Матвієнко.

Нагадаємо, ввечері 21 травня Народний депутат Оксана Калетник заявила про вихід зі складу парламентської фракції Компартії. Вона вважає, що у цей складний для країни час партія мала б займати не аморфну позицію. А самоочиститись від функціонерів, які втратили енергію до перемоги і досі в основному прагнуть інертно спостерігати за тим, що відбувається, а не діяти, щоб змінити ситуацію. Депутат також вважає, що оновлення партії могло б пройти шляхом залучення молоді, представників середнього та малого бізнесу, які прагнуть побудувати сильну Україну. При цьому Калетник заявляє, що має намір продовжувати свою політичну діяльність.

 

22 травня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів