В Ужгороді говорили про розвиток сучасної імплантології в Закарпатті

19 червня в Ужгородському прес-клубі обговорили тему методики та проблем лікування стоматологічної імплантації на Закарпатті. Розповіли про сучасні можливості імплантології лікар-імплантолог з Німеччини, а також уродженець Закарпаття Мартон Якубович, лікар, засновник об’єднання «Aesthetic and Dentistry» Андрій Саламаха та лікар-консультант діагностичного центру «Sirona3D» Михайло Сливка.

 

Як зазначив пан Мартон, на сьогоднішній день імплантологія є великим кроком для стоматології, адже лікар повинен мати не тільки хірургічні навики, а й високий кваліфікований рівень. Стоматологічна імплантація дає можливість кожному, хто потребує її відчувати себе повноцінним членом суспільства.

Аби зробити імплантологію на високому рівні потрібно пройти правильну діагностику, а також лікар-стоматолог повинен постійно проходити курси підвищення кваліфікації. Як повідомили гості засідання, в Україні такі курси дуже добре розвинені, подекуди й на міжнародному рівні.

Андрій Саламаха додав, що в Ужгороді планують провести курс для лікарів-стоматологів, аби показати методики імлантології, і в той же час провести конференцію на цю тему, аби проінформувати людей на Закарпатті.

Михайло Сливка розповів, що уже не вперше вони організовують різні освітні курси та заходи для стоматологів, як практиків так, і науковців, для того, аби вони могли не відходячи від свого дому долучитися до найсучаснішої стоматології та підвищити свій рівень кваліфікації.

Також в Ужгороді буде відкрито незалежний центр щелепно-лицевої діагностики від компанії «Sirona3D». Тут буде діяти як і 2D діагностика, так і  3D, що надасть лікарю більше інформації про те, що підійде тому чи іншому пацієнту. Для цього і потрібно провести якісну діагностику.

Ярміла Гармасій

 

 

19 червня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів