Сьогодні слід зосередитися на виконанні положень Програми економічного і соціального розвитку Закарпаття

Різак говорив про соціально-економічний розвиток зі своїми заступниками

 

Питання соціально-економічного розвитку Закарпатття у 2005 році та перспективи на рік, що розпочався, обговорювались у четвер в ході зустрічі голови ОДА ?вана Різака із своїми заступниками Степаном Реваком та Мирославом Опачком.
Першим доповідав Мирослав Опачко, який поінформував керівника області про підсумки роботи апарату ОДА протягом минулого року.
Керівник апарату адміністрації також поінформував ?вана Різака про конкретні кроки, які робилися протягом минулого року щодо поліпшення матеріально-технічного забезпечення роботи апарату ОДА.
Степан Ревак, який наразі у зв?язку з відпусткою ?вана Різака викону? обов?язки голови ОДА, поінформував про конкретні заходи, які облдержадміністрації необхідно зробити на виконання Програми економічного і соціального розвитку області на 2005 рік. Цей документ, прийнятий на сесії облради минулого понеділка, базу?ться на положеннях Концепції сталого розвитку Закарпаття і ? перспективним планом роботи основних галузей області у 2005 році.
Йшлося і про підсумки розвитку економічної та соціальної галузей краю у минулому році. ?х у середу підбили на колегії ОДА. Досягнуто зростання у більшості секторів економіки.
На завершення розмови ?ван Різак зауважив, що сьогодні слід зосередитися на виконанні положень Програми економічного і соціального розвитку Закарпаття на 2005 рік, і в першу чергу тих, які стосуються січня.

 

14 січня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів