Правоохоронці взялися за наркоділків

Працівники Берегівського УБОЗ УМВС затримали на одній з вулиць с.Запсонь 55-річного місцевого жителя, котрий за кілька сотень гривень збув 54-річному берегівцю 250 грамів марихуани.

 

А в барі ?Водолій?, що у смт,Буштино Тячівського району, в руки міліціонерів потрапив 18-річний місцевий молодик, котрий придбав у 20-річного жителя Тячівщини 50 грамів конопель. У конфлікт із чинним законодавством вступив і 60-річний житель с.В.Раковець ?ршавського району. У підсобному приміщенні дворогосподарства пенсіонера дільничні інспектори вилучили близько півтора кілограма макових головок...
В місті Чоп у ході оперативно-пошукових заходів працівники служби боротьби з незаконним обігом наркотиків Ужгородського райвідділу обласного УМВС вийшли, мовити б, на ?недобру? квартиру в одному з будинків на вул.Новозагородній
Під час перевірки помешкання оперативники затримали там 43-річного господаря та його 25-річного гостя з обласного центру Закарпаття м.Ужгород. Обидва знаходилися під ді?ю ?кайфу?. У квартирі виявлено також близько літра приготовленої для вживання ?ширки? та різноманітне начиння для виробництва наркотиків.
Усі обставини діяльності знешкодженої нарколабораторії, коло її клі?нтів встановлюватимуться у ході розслідування порушеної кримінальної справи.

Повідомля? сайт "UA-Reporter"

 

18 січня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів