Закарпаття знову фільмували терористи зі Сходу

У Мукачевому затримали мешканців сходу, які фільмували інфраструктуру Львівської залізниці

 

Через повідомлення про замінування та підриви мостів у Донецькій області, на Львівській залізниці посилили охорону стратегічних мостів.

 

Про це розповів начальник УМВС України на Львівській залізниці Володимир Дитюк під час брифінгу сьогодні, передає кореспондент «Вголосу».

Він зазначив, що правоохоронці разом із працівниками залізниці охороняють мости не лише оперативним шляхом, але й «живою охороною».

Крім того, Володимир Дитюк зазначив, що протягом останнього часу співпраця між працівниками залізниці та правоохоронними органами стала кращою і вже дає певні результати.

«В кінці минулого тижня до міліції надійшла інформація про те, що двоє осіб, слідуючи поїздом до Мукачева зі станції «Львів», знімали на відео інфраструктуру залізниці: мости, тунелі тощо. При цьому чоловіки мали при собі карту області. У Мукачево їх затримали, доставили у чергову частину, запросили колег із СБУ Закарпатської області і провели відпрацювання», – розповів начальник Управління МВС України на Львівській залізниці.

Він додав, що правоохоронці з’ясували, що обидва затриманих є мешканцями сходу: один із Маріуполя, інший – уродженець Львівщини, який жив у Донецьку.

Про мету зйомки та подальші наміри у чоловіків вже запитували працівники Служби безпеки.

Як писав «Вголос», нещодавно на Закарпатті затримали російського диверсанта з партією зброї.

 

22 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів