Президент відвідав оперативну бригаду Нацгвардії та ознайомився із сучасними зразками озброєння (фото)

Президент сьогодні відвідав першу оперативну бригаду Нацгвардії у навчальному центрі Нові Петрівці.

 

Президент України Петро Порошенко сьогодні відвідав першу оперативну бригаду Нацгвардії у навчальному центрі Нові Петрівці під Києвом.

Порошенко ознайомився із сучасними зразками озброєння та військової техніки, які будуть відправлені до зони проведення АТО, повідомляє прес-служба глави держави.

Президент зазначив, що передані танки, сучасні матеріали, БТРи, новітні броньовані машини українського виробництва здатні виконувати завдання, які зараз стоять перед нашим військом.

"Кардинально змінилася тактика наших воєнних дій", - наголосив він, додавши, що така сучасна техніка дозволить захистити як мирне населення, так і військовослужбовців.

Президент оглянув військове спорядження, снайперські комплекси, озброєння артилерії, протиповітряної оборони, гранатомети, модульний комплекс для розміщення бійців. Також Порошенко переглянув комплексне заняття з особовим складом НГУ на смугах перешкод та в адміністративній будівлі, поспілкувався із гвардійцями.

 

Як повідомлялося, сьогодні президент України Петро Порошенко відвідав навчальний центр Нацгвардії у Нових Петрівцях, де заявив, що мобілізовані третьої хвилі отримають нову форму і надійний захист. "Сьогодні ми продемонстрували, що Україні є чим обороняти свою державу. Першій бригаді спеціального призначення Нацгвардії передані танки, найсучасніші БТР-3 та БТР-4, найновіші бронемашини Кугуар українського виробництва", - заявив Порошенко.

Президент також зазначив, що ця техніка здатна виконувати завдання, у тому числі у зв'язку зі зміною тактики ведення бойових дій.

За матеріалами: Корреспондент.net
 

 

 

27 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів