Річне маля вижило після падіння з п’ятого поверху

На щастя, після падіння з такої висоти півторарічний хлопчик вижив.

 

До Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря обласної дитячої лікарні Мукачева про те, що до них каретою швидкої медичної допомоги з місця проживання доставлено півторарічного хлопчика, який випав з вікна квартири.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Мукачівського міськвідділу  міліції. Як з′ясували правоохоронці, тілесні ушкодження дитина отримала внаслідок падіння з п′ятого  поверху квартири. Мама хлопчика пішла на ринок та залишила хлопчика на догляд його братиків та сестричок. Найстаршій  дівчинці 12 років, а загалом в родині аж п′ятеро дітей. Діти загралися й на кілька хвилин залишили маленького без нагляду, і той випав із вікна...

Лікарі діагностували в маленького пацієнта забій головного мозку, тазу, легенів, травму живота, закриту черепно-мозкову травму. На щастя, хлопчик залишився живим. Наразі загрози його життю немає. Зараз дитина перебуває  в лікарні.

За фактом падіння дитини слідчим Мукачівського міськвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.166 (злісне невиконання обов′язків по догляду за дитиною) Кримінального кодексу України.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС

 

30 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів