Цієї осені виглядати модно і впевнено жінкам допоможуть яскраві кольори й абстрактні принти (фото)

Київський дизайнер Анастасія Іванова, що створює одяг для бренду Nai Lu-na, втілила своє бачення модних тенденцій нового сезону в колекції Осінь 2014.

 

На думку дизайнера, цієї осені виглядати модно і впевнено в собі жінкам допоможе підкреслено жіночний одяг, яскраві кольори і абстрактні принти. Нова колекція Іванової традиційно пропонує романтичні образи, але від попередніх відрізняється флером аристократизму.

Навесні колекція Осінь-2014 бренду Nai Lu-na by Anastasiya Ivanova була представлена ​​на Ukrainian Fashion Week. Показ відбувся в старовинному графському особняку, де колись проводили світські бали та прийоми. Жіночні коктейльні та повсякденні сукні, спідниці, жакети, пальто з колекції Осінь-2014 об'єднані однією ідеєю - саме так, на думку дизайнера, виглядає сучасна принцеса.

У колекції використана широка палітра кольорів - від класичного чорного до яскравих, насичених тонів. Цього року світові дизайнери сходяться в одному: в осінньому сезоні чорний - не означає нудний. Традиційні для осінніх колекцій чорний, сірий, бежевий і білий кольори Анастасія Іванова доповнює яскравими синіми, фіолетовими, червоними, малиновими, жовтими моделями. У колекції знайшло відображення також класичне поєднання чорного і білого кольорів, гармонійно доповнюють один одного.

 

В цілому, колірна гамма колекції поєднує в собі темні і пастельні тони утихомирюють, заспокоюють, а яскраві та світлі - надають життєві сили, наповнюють позитивними емоціями і натхненням.

Значне місце в колекції займає абстрактний принт, який цієї осені знову на піку популярності. У найкращих традиціях романтичних 60-х, які зараз помітні в колекціях Cavalli, Kenzo, Dolce & Gabbana та інших світових брендів, Анастасія Іванова використовує в моделях виразні графічні, геометричні, фігурні принти.

Для створення моделей дизайнерка Анастасія Іванова використовувала жаккарди, трикотаж, шерсть, кашемір.

Колекція Осінь-2014 також буде представлена ​​в Росії, Казахстані, Франції.

Корреспондент.net

 

 

 

 

15 серпня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів