В Ужгороді планують встановити сучасну систему оповіщення небезпеки, повернути медвитверезник і закрити проїзд центром міста у вихідні

Тепер залишилося лише виконати...

 

Плановим питанням засідання виконавчого комітету Ужгородської міської ради став розгляд Програми розвитку системи зв?язку та інформатизації цивільної оборони міста.
Згідно програми, Ужгород плану?ться обладнати сучасною системою оповіщення, котра діятиме при виникненні надзвичайних ситуацій. Невдовзі ужгородців про небезпеку попереджатимуть за допомогою спеціальних смс-повідомлень, через радіостанції та гучномовці, що будуть розташовані на площах та центральних вулицях міста.
Крім того, була порушена тема профілактики злочинності в місті. На сьогодні, найпоширенішими злочинами ? крадіжки мобільних телефонів та автомобільних номерних знаків. Важким нині ? становище ізолятора тимчасового тримання Ужгородського МВ УМВС. Власного приміщення в ?ТТ нема?, тому правоохоронці орендують частину приміщення С?ЗО. На поточний рік заплановано будівництво ізолятора тимчасового тримання, у котрому буде виділено місце для відновленого медвитверезника.
Щодо впорядкування руху автотранспорту на території міста, була обговорена пропозиція закриття у вихідні дні проїзду транспорту у пішохідній зоні центральної частини міста. Також йшлося про те, що наступного тижня буде завершена робота зі встановлення додаткових дорожніх знаків на перехрестях Ужгорода.

 

27 січня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів