Старожилу з Ужгородщини виповнилося 94 роки

Іван Федорович Зизич із Сторожниці вже протягом двадцяти трьох років свій день народження святкує разом із Україною. А цього року поважному імениннику виповнилося 94 роки.

 

Прекрасна, чуйна людина – як про нього говорять односельці, більше 25 років пропрацював в обласній лікарні (в пологовому відділенні), і за своє нелегке життя побачив та пережив чимало. Але завжди поруч була його надійна та вірна, кохана дружина Маргарета. Іван Федорович із Маргаретою Юріївною в шлюбі вже 69 років, і вже наступного року подружжя святкуватиме благодатне весілля – 70-ту річницю. Народилось у них троє синів – Іван, Йосип та Федір. На превеликий жаль двоє старших уже померли. Проте рід  Зизичів розростається. Іван Федорович разом із дружиною дуже пишаються своїми  шістьма внуками, п’ятьма правнуками та одним праправнуком.

Від імені голови райдержадміністрації Марії Коваль-Мазюти іменинника з поважними роками привітали керівник апарату РДА Михайло Піган та директор Ужгородського районного територіального центру Іван Гомович.

Старенький, як кажуть, тримає руку на пульсі життя країни. І нині, каже, що  не вкладається в його голові ця братовбивча війна на Сході країни. Згадує, що навіть уже наприкінці Другої світової війни, коли був сам резервістом  в Австро-Угорському війську  (до речі  під Будапештом  зустрів  найріднішу людину – свого батька Федора Івановича, теж резервіста) не було такої розрухи та ненависті.

Проте, незважаючи на складну ситуацію, Іван Федорович все ж вірить у перемогу здорового глузду і що на нашій Україні  запанує мир і злагода, адже лише за таких умов  можна говорити, що життя буде  кращим і майбутні покоління  будуть пишатися своєю  Батьківщиною – Україною!

Вісті Ужгородщини

 

27 вересня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів