Як правильно підготувати свого «залізного коня» до зими?

Осінь та зима з дощами, снігом, сльотою і холодом значно ускладнюють життя автомобілістам, тому підготовка до цього періоду повинна бути грунтовною. 

 

Поговоримо про тих, хто не боїться негоди і користується автомобілем цілий рік. Традиційними заходами при наближенні холодів є перевзування шин, зміна масла і антифризу на зимові варіанти, але не слід забувати, що ми живемо не в кам’яному віці, і виробники постійно вигадують все більше нових аксесуарів, які допоможуть нам комфортно пережити сезон холодів.

Перше з чим ви зіткнетеся при раптовому морозі, це те, що не зможете відкрити двері свого авто, які нерідко застигають в мороз. Для запобігання такого конфузу, пропонуємо запастися WD-40 або скористатися старим засобом — капнути трохи моторного масла на ключ і гарненько поворушити ним у всіх замкових свердловинах. Проблема відкриття назавжди вирішується встановленням центрального замка, який продається у комплекті з автосигналізацією або окремо, наприклад Tiger CDL.

Сідаємо в авто, а там нас чекає холодне сидіння, — не найкращий варіант, особливо для людей у віці. На допомогу прийде інший помічник — підігрів сидінь. Випускають як вбудовані моделі, так і у вигляді накидок або чохлів на крісло, у кожного різновиду є свої плюси. Головне, що вже через кілька хвилин вас огорне тепло, яке виробляє цей прилад. Вибір обігріву вимагає пильної уваги з вашого боку, адже неякісний товар не виправдає ваших очікувань. У співвідношенні ціна-якість, радимо вибрати й придбати підігрів сидінь від польского виробника Milex.

 

27 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів