Про що питали лозівчани представника охорони краю? (фото)

Цими днями начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко поспілкувався з активом села Лоза та провів виїзний прийом громадян.

 

На прийом першим завітав директор Лозянської ЗОШ 1-2ступенів Володимир Товт, який запросив правоохоронців до школи для проведення з учнями профілактичної бесіди. Крім цього, директора турбують діти із неблагополучної сім′ї,  які постійно без поважних причин пропускають заняття у школі. Вчителі вже проводили відповідну роботу з батьками, але їхні зусилля марні. Тому директор попросив втрутитись працівників відділу кримінальної міліції у справах дітей.

Сільські депутати прийшли на прийом обговорити співпрацю із дільничним інспектором. Вони запропонували відвідати неблагополучні сім′ї у селі, бо були звернення мешканців села відносно  зловживання деякими громадянами спиртними напоями.

Мешканці Лози прийшли на прийом із питаннями, які не зовсім  стосувались компетенції міліції. Однак всі змогли отримати консультацію, яким чином і в яких інстанціях можна вирішити дану проблему. Крім цього, були й питання відносно неприязних стосунків із сусідами.

Насамкінець Мирон Черничко поспілкувався із сільським головою с.Лоза Іваном Петеньком, який висловив свої побажання до міліції та необхідність відродження народних дружин.

Всі питання, з якими звертались мешканці села, взято під особистий контроль начальника райвідділу підполковника міліції Мирона Черничка, який  зазначив, що за всіма зверненнями буде проведено перевірку.

 

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС

 

06 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів