Великоберезнянці обурені «фаховим» призначенням губернатора, який «всадив» у крісло керівника району професійного корупціонера

Великоберезнянщина не хоче "ходити строєм" під управлінням учителя фізкультури з СДПУ(о) і ПР

 

Мешканці Великоберезнянського району звернулися до голови Закарпатської ОДА Василя Губаля з проханням відкликати з посади нинішнього т.в.о. голови РДА Михайла Кіндрата.

"Цього разу з нами не радилися і нового керівника призначили одноосібним рішенням згори – як у кращі часи Януковича. Оскільки ми не можемо знайти логічного пояснення даної ситуації, звертаємося до Вас з проханням провести люстраційний аналіз Кіндрата М.І., перш ніж подавати цю кандидатуру на підпис Президенту", – йдеться у листі, який підготували мешканці району голові ОДА.

Також у листі зазначено, що Михайло Кіндрат має неоднозначну репутацію у районі, свого часу працював і з СДПУ(о), і з Партією Регіонів. Тому громада вимагає, аби чиновник пройшов люстраційну перевірку.

"Кіндрат М.І. прислуговуав СДПУ(о) та згодом Партії Регіонів на посадах заступника та першого заступника голови РДА (2007-2012роки). Соціально-економічні показники району, в цей період, були найгірші в області! Окремо слід відзначити «професійність» Вашої кандидатури (диплом вчителя фізкультури навряд чи допоможе керувати районом у надскладний період). Кіндрат М.І. знаний у районі та по всій області і корупційними оборудками. Земельні та майнові махінації, які проводив голова райради Канюк В.М. і якого невдовзі депутати позбавили повноважень, проходили саме через його протеже Кіндрата, якого він призначив своїм заступником", – вважає громада.

"Просимо взяти до уваги ці та інші порушення у роботі т.в.о. голови РДА Великоберезнянського району Кіндрата М.І., провести детальний аналіз і відкликати його з цієї посади. Ми вважаємо, що ця особа не має права займатися держуправлінням", – зазначено у зверненні.

Михайло Кіндрат був призначений головою Великоберезнянської РДА 5 листопада.

Джерело: Голос Карпат

 

11 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів