На понеділок, 24 травня, призначено засідання Ужгородського міськрайонного суду над Андрієм Фленьком, пікетувальником ОДА

Хлопця звинувачують по 185 ст. Адміністративного кодексу України у опорі працівникам правоохоронних органів.

 

Розпочалося пікетування у стін Закарпатської облдержадміністрації 13 травня. Його проведення довелося перервати 17 травня, оскільки так вирішив Ужгородський міськрайонний суд. Проводив пікетування Віктор Щадей, активіст інформаційно-просвітницької кампанії ?ПОРА?. Про це повідомив він сам. За його словами, після того, як він виконав рішення суду і згорнув намети, до міської ради було подано повідомлення про початок нового пікетування, ініціатором якого виступив Андрій Фленько. Ця заявка не була оскаржена у суді, але 20 травня працівники міліції почали вимагати припинити пікетування. Потім вони силою забрали хлопця у міськвідділ міліції.

Метою пікетування була вимога виконати Постанову Верховної Ради з приводу виборів Мукачівського міського голови від 12 травня 2004 року. Ця Постанова була результатом акції протесту в Мукачеві. Там наметове містечко проіснувало на території площі Миру біля Мукачівської міської ради протягом двох тижнів.

 

21 травня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів