У новому році ужгородці стартували з перемог

БК «Ужгород-УжНУ» розпочав 2015-й рік двома товариськими матчами в Словаччині.

 

Спочатку наша команда відвідала містечко Бардійов. Незважаючи на його щиру гостинність, закарпатці показали справжній спортивний характер. Як зазначає голова обласної федерації баскетболу й тренер «беківців» Олександр Зубковський, перші хвилини пройшли за рівної боротьби, однак надалі гості набирали обертів і впевнено довели поєдинок до виграшу – 80:51.

Наступного дня ужгородці завітали вже до міста Пряшів. Досі з його  командами БК «Ужгород-УжНУ» зустрічався неодноразово на різних міжнародних турнірах і жодного разу не програв. Традицію не порушили й цього разу. Гості заволоділи ініціативою із самого початку матчу. І хоч господарі не здавалися й навіть до кінця першої половини наздогнали візаві в рахунку, та в другій половині гри ужгородці дотиснули свого суперника й виграли гру – 69:62.

Із головною командою області набиратися міжнародного досвіду й хлопці 2001 – 2002 років народження. Програвши першу гру значно старшим суперникам із Бардійова, другу зустріч ужгородські юні спорстмени впевнено виграли в пряшівських однолітків.

Володимир Тарасюк для Uzhgorod.net.ua

 

 

22 січня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів