Культуролог про депутатське житло: Балоги повели себе ганебно

Народні депутати, які взяли компенсацію за оренду житла, серед яких і закарпатські мільйонери, повели себе ганебно.

 

Так, у коментарі Gazeta.ua культуролог Вадим Скуратівський зауважив: "У великих вимірах історії є триста спартанців, які колись захистили елінську цивілізацію від східного деспотизму. І є 300 наших депутатів, які все зробили, як то-кажуть, навпаки. Які, очевидно, протягли пальця новому варіанту деспотизму. Ми ще не знаємо, як він виглядає. Але те, що зробили ці самі добродії, це справді асистування диявилу".

Культуролог охарактеризував такий вчинок парламентарів анекдотом. "Моя реакція на все це трохи має бути схожа на те, як десь в школі під час уроку вчителька чує в коридорі ненормативну лексику робітників. Вона кличе цих добродіїв до директора і каже: "Ну тут же діти, а ви таке говорите". А вони: "Нічого такого не було. На мою голову розпеченим свинцем капнув колега. Я йому кажу: Іване Петровичу, я цього від тебе не чекав". От так і я можу сказати: я від них цього не чекав. Взагалі це ганебний факт в ганебній історії українського парламентаризму", - резюмував Скуратівський.

Нагадаємо, що газета "Голос України" оприлюднила список 300 народних депутатів, які отримали компенсацію за оренду житла за грудень 2014 року. У цьому списку, до прикладу, фігурують мільйонери брати Балоги.

 

29 січня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів