Волейболісти Закарпаття «воюють» на всіх «фронтах»

Зима – гаряча пора не лише для представників «білих» видів спорту,  й для ряду літніх. Зокрема, активно сезон розпочали закарпатські волейболісти.

 

Так, відбувся черговий тур чемпіонату області серед юнаків 1998/1999, 2000/2001 й 2002/2003 р. н. За підсумками 3-х турів у кожній віковій групі визначилися по 4 кращі колективи. Вони й продовжать боротьбу за нагороди. У старших хлопців, де змагалося 7 претендентів, це право здобули ЗОДЮСШ Ужгород, ДЮСШ Рахівського району, ДЮСШ «Карпати» Хустського району та ДЮСШ Воловецького району.

У юнаків середньої групи (10 учасників) путівки в наступне коло змагань отримали ЗОДЮСШ-1 Ужгород, ДЮСШ «Карпати» Хустського району, ЗОДЮСШ-2 Ужгород і ДЮСШ Воловецького району. І в найменшій віковій групі, де заявилося 11 команд, до фіналу потрапили ЗОДЮСШ-1 Ужгород, ДЮСШ «Карпати» Хустського району, ДЮСШ Воловецького та Свалявського районів.

Тим часом у Полтаві пройшов ІІ тур чемпіонату України «Дитяча ліга» серед юнаків 1998/1999 р. н. У цьому заході виступили збірні областей плюс команди училищ фізкультури, спортивних інтернатів і ліцеїв, СДЮШОР та ДЮСШ.

У складі 11 колективів честь Закарпаття захищали представники ЗОДЮСШ Ужгород. Як повідомив заступник директора цієї дитячо-юнацької спортивної школи, відповідальний за ровиток дитячо-юнацького волейболу в Закарпатські області Василь Іванко, наша команда здобула 4 перемоги з рахунком 3:0 – над Київським ліцеєм-інтернатом, збірною Тернопільської області, Чернігівською ДЮСШ й ДЮСШ № 10 міста Києва; а також двічі поступилася – господарям, Полтавській СДЮШОР, і Харківському училищу фізичної культури. За підсумками двох турів ужгородці псідають 4 місце з 11 команд. У квітні в Харкові пройде останній, фінальний, тур. На ньому остаточно і з’ясуються переможець та решта призерів.

Ну і насамкінець слід зазначити, що завершився ІІІ тур чемпіонату області серед чоловічих колективів першої ліги. У підсумку команди показали такі здобутки:

«Спартак»  Свалява – 14 очок (7 перемог)

«Воєводино» Перечин – 12 (5)

ЗОДЮСШ Ужгород – 12 (5)

«Освіта» (Ужгородський район) – 11 (4)

Іршавський район – 10 (3)

Н.Селище Хустського району – 10 (3)

Мукачево – 8 (1)

Міжгірський район – 7 (0)

Перші чотири кращі команди вже 7 – 8 лютого в Ужгороді зійдуться у фінальному турі й визначать між собою переможця.

Володимир Тарасюк для Uzhgorod.net.ua

 

05 лютого 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів