Свої «Орли» з ключками з’явилися у закарпатському Тячеві (ФОТО)

І хоч тренуються спортсмени лише два місяці, команда  вже взяла участь у товариському  турнірі з хокею в Мукачеві.

 

Звісно, що виступити так як би хотілося не вдалося, однак  спробували свої сили і отримали перше бойове хрещення. А це стимул до удосконалення майстерності гри і прагнення до перемог. Та ще завзятіших тренувань.

Слід відзначити, що ідея мати свою команду з даного виду спорту з’явилася у тячівців  декілька років тому, одразу після відкриття льодової арени. До речі і  ковзанка у Тячеві  зявилася  за сприяння обласної федерації хокею Закарпаття з підтримки партії «Удар». І тоді під час урочистого відкриття  виступили дитячі та дорослі гравці команди «Закарпатські ведмеді». Це видовище дуже сподобалося присутнім,  і організатори ковзанки взяли до уваги їх побажання з розвитку даного виду спорту на Тячівщині. Тим більше, що матеріальна база для цього вже є.

Однак як зауважив директор льодової арени Іван Паш втілити ідею в життя одразу не вдалося. Не було тренера. І ось нарешті цього року знайшлася така людина. Це Тендіт Олександр, який і проводить тренування з місцевими хокеїстами тричі на тиждень. В тячівській команді 14 осіб з представників учнівської молоді і старших юнаків. Однак комплектація команди «Орли» ще не завершена. Тож запрошуються любителі даного виду спорту спробувати свої сили  у грі в хокей.

До речі, як наголошує один із спортсменів Едуард Ковач, хокей надзвичайно цікавий і захоплюючий вид спорту, який вимагає не лише хорошої фізичної підготовки, а й неабиякої сили волі та витримки. Адже  виходять на лід лише справжні чоловіки.  

Тож безперечно, що створення команди повинно дати великий поштовх для розвитку хокею на Тячівщиніі та пропаганда здорового способу життя серед населення, повідомляє Марина Попович із Тячева.

На ФОТО: тячівська команда «Орли» ( у синій формі) під час товариської зустрічі та треніровки.

 

06 лютого 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів