Балога відібрав у Ющенка 50 % виборців

Останні кадрові призначення нової обласної влади уже просто лякають. Ющенка можна зрозуміти — він дарував посади за участь у виборах. І навіть якщо людина тупа і з бандитського оточення, але рвала задницю під час революції — керуй. І керують.

 

Погано керують, але деколи їх можна зрозуміти, бо якщо їх колишня влада тикала мордою в багно, то їх також свербить потикати своїх колишніх кривдників. Але у випадку з Балогою ситуація майже катастрофічна. Бо він не кривдить своїх колишніх кривдників, а бере відкупні й подеколи нагороджу? посадами. ?накше і не поясниш, яким чином призначили на посаду людину, яка ще недавно прилюдно вимовляла таку фразу: "Та ми вас разом із вашим прищавим месі?ю переб??мо, як щурів". Радниками в ОДА призначаються відверті бандити. А що вже казати про бізнесменів, які власними коштами рятували революцію, щоб нарешті вільно займатися ділом, а нині до них підходять "нові" й кажуть, у кого треба "товаритися".

? як після цього повинні себе почувати люди, які творили революцію і вірили у її благородні плоди? Люди обдурені. ? тому недивно, що згідно з неофіційним опитуванням, проведеним групою студентів-соціологів, рівень недовіри до нового губернатора Балоги упав до рекордної в області позначки ? 90 %. Такої недовіри не мали навіть Різак і Шуфрич. А ще гірше те, що довіра до "Нашої України" і Ющенка становить не більше 30 %. ? це при тому, що ще на виборах Ющенка підтримали близько 80 % закарпатців.

Якщо Балога і надалі так хазяйнуватиме, то через рік за Ющенка в Закарпатті не буде кому голосувати.

Чи зна? сам Ющенко, кого він призначив керувати в Закарпатті? Зна?, бо Балога дуже близький до тіла патрона. Ющенко не раз сидів у Балоги на дачі. Зна? Ющенко й про бізнес Балоги і добре знайомий з командою цього мукачівця. Ющенко призначив Балогу керувати регіоном не через його здібності, а просто зробив подарунок вірному Санчо Пансі. Але виника? інше питання ? при чому тут закарпатці, які хочуть працювати на благо області, а не на кишеню клану "Барви"...

Р?О

 

26 лютого 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. lenin 2005-02-27 / 23:02:00

    Тоді ще одне питання: чому журналіст Коробова уже третій рік поспіль входить до першої п'ятірки кращих журналістів України згідно рейтингово опитування "Демократичних ініціатив". І при цьому у її статтях незабаром матюків буде уже більше, ніж літературних слів.

  2. PORA 2005-02-27 / 00:15:00

    Про такі речі про які написано в статті по другому не напишеш.На жаль це все правда. Недовіра до нової влади зростає геометрично ось і підтвердження що люстрація потрібна. Прочитайте що пише сайт Майдан.Якщо це неправда то напишіть спростування http://www.maidan.org.ua/static/mai/1109414248.html

  3. la_loca 2005-02-26 / 22:54:00

    у мене ще дітей нема. а сама я ніколи нічого в підїздах не писала, то ж мені нічого цим обурюватись.
    а статтю я вважаю жахливою. і це моє право

  4. lenin 2005-02-26 / 20:22:00

    У пресі ділова українська мова не передбачена. Ділова українська мова використовується у діловодстві. Преса може використовувати всі стилі мови. Краще обурюйтеся тим, що пишуть ваші діти у підїзді власного будинку!

  5. la_loca 2005-02-26 / 13:53:00

    яка противна стаття. "людина тупа і рвала задницю" - о це справжня ділова українська мова?!