Хочете «відкосити» від служби - купуйте сан священика. Закарпатцям пропонують дешево (ВІДЕО)

З такою пропозицією в закарпатські органи місцевого самоврядування звернулася одна релігійна організація. 

 

Лист із незвичайною пропозицією отримали електронною поштою одразу кілька закарпатських міських та сільських рад. У ньому релігійна організація "Слов'яно-ведичний храм спадщини предків" наводить таблицю, в якій вказано, хто не підлягає мобілізації. Серед інших, це священики.

Причому, організацію зовсім не цікавлять ваші погляди та віросповідання. Священнослужителем можна стати одразу, заплативши 3 тисячі гривень. Навіть за посвідченням їхати не треба, його надішлють поштою. Але ось у військкоматі попереджають: той, хто захоче таким чином "відкосити" від служби - викине гроші на вітер. Священиків справді не мобілізують. Проте за умови, що ті служать в офіційних церквах.

І хоча на сайті "Слов'яно-Ведичного храму спадщини предків" фотографія православного храму, до християнської церкви ця організація не має жодного відношення, каже військовий капелан. Щоб стати, приміром, греко-католицьким священиком, треба вчитися 4 роки теології і ще 4 - філософії. За гроші сан не продають.

Вказаний у листі телефон наразі недоступний. Скільки адептів з'явилося в організації після розсилки, тепер з'ясовують співробітники СБУ. Вони і вирішать її подальшу долю. Адже діяльність цієї організації явно спрямована на зрив мобілізації.

Деталі -  тут

 

 

 

07 березня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів