Головного редактора "Вісника" викликали на допит

Сьогодні на 9 годину ранку викликано на допит до Закарпатського УБОЗу головного редактора "Вісника" Ігоря Кіцулу. Цікаво, що у повістці йшлося тільки про те, що його викликають як свідка, але жодного слова не було про те, свідка яких подій чи в якій справі. Це, правда, була не перша "дивна" річ, що відбулася за останні дні

 

У п?ятницю, 25 лютого, працівники УБОЗу вилучили в редакції газети "Вісник" всі основні документи: касову книгу, протоколи і розшифровки дебіторів і кредиторів. З постанови про вилучення фінансових документів (з якої, до речі, не дозволяли навіть зняти копію, мотивуючи це та?мницею слідства) було зрозуміло тільки те, що йдеться про фінансування обласних газет, які підтримували на президентських виборах В.Януковича. "Вісник" - у тому числі.
Можна припустити і таку постановку питання, однак ми ма?мо підстави розцінювати дії убозівців, як помсту за ряд критичних публікацій, у яких фігурувало керівництво УБОЗу у грудні 2004 - січні 2005 року. Не останнім мотивом ? і той, що редакція газети "Вісник" знаходиться у тому ж будинку, що й офіс обкому СДПУ(О). Тож можна говорити і про провокації проти СДПУ(О).

Повідомля? інтернет-видання "Вісник"

 

28 лютого 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів