Срібло жіночої гандбольної Суперліги - у закарпаток! (ФОТО)

Боротьба за друге місце велася до останнього.

 

Ужгородські «Карпати» вибороли срібні медалі жіночої Суперліги. У вирішальному матчі за медалі цієї проби вони здолали херсонську «Дніпрянку».  Перемогли з рахунком 34:23. 

Львівська «Галичанка» цього сезону була всіх сильніше, тому достроково виборола собі перше місце. «Карпати»  та «Дніпрянка» до останнього вели боротьбу за друге місце. Календар цього сезону звів їх в останньому матчі, створивши неабияку інтригу. 

Матч розпочався під диктовку «Дніпрянки». Гості з Півдня скористалися стартовим хвилюванням «Карпат»  та швидко повели в рахунку в 2-3 мячі. Триразові чемпіонки ніяк не могли знайти свою гру та нав’язати її супернику – херсонки на куражі діяли вдало в захисті та агресивно в нападі. 

Вирівняти ситуацію зумів Борис Петровський. Він вчасно взяв тайм-аут, заспокоїв команду  і… «Карпати» заграли як справжні чемпіони. До 10 хвилини рахунок став рівним (9:9), а далі пішли у відрив. Темп гри збільшувався, і гості за ним не встигали. На перерву пішли за рахунку  19:14. 

В другій половині «карпатівки» тільки збільшили перевагу. Вміло вибудувавши захисний мур в штрафній, господарі чекали на помилки гостей. Вони їх робили, а ми користувалися. До середини тайму, рахунок вже був 26:16 на користь «Карпат». 

До радості вболівальників «Карпати Арени» , ситуація на майданчику не змінилася. Хоч билися і не за «золоті» медалі, але  і їх віддавати не збиралися. У підсумку  34:23 на користь «Карпат». І  команда на мажорній ноті завершує цей нелегкий чемпіонат.

 

 

23 травня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів