Останній дзвоник відкриває дорогу до самостійного й зрілого життя (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Сьогодні у всіх школах обласного центру пролунав останній дзвоник.

 

Для когось він означає, що прийшов час відпочити пісня напруженого навчального року, а когось він проводжає у доросле життя. Так, в Ужгородській класичній гімназії останній дзвінок пролунав для майже сотні учнів. Хтось безмежно радіє початку нового етапу у житті, хтось же проливає гіркі сльози, бо не хоче прощатись з однокласниками та вчителями.

«Я безмежно щаслива, що від сьогодні я починаю нове життя – доросле життя. За спиною залишились галасливі перерви та зірвані уроки. Попереду чекає незвіданий світ, який підкориться нам тільки тоді, якщо ми старанно вчитимемось і працюватимемо. Шкода, звичайно, що прийшов час закінчувати школу. Скільки всього було пройдено і пережито разом. Я знаю, що моя рідна гімназія залишиться у моєму серці назавжди», – розповіла учениця 7 (11) класу Катерина.

Батьки були розчулені не менше, ніж діти.

«Так швидко промайнули ці шкільні роки. Ще нещодавно я привела свою маленьку донечку у перший клас, а вже сьогодні вона танцює свій останній шкільний вальс з батьком. Дуже хочеться, щоб наші діти запам’ятали цей день якнайкраще», - поділилась своїми емоціями з «Голосом Карпат» мама випускниці.

Окрім власне останнього дзвоника вчителів та учнів нагороджували грамотами за успіхи у навчанні, спортивні досягнення та передавали символічний ключ знань. Відзначали також переможців різних етапів Всеукраїнських олімпіад, науково-дослідницьких робіт МАН, мистецьких конкурсів.

У своєму виступі присутній на урочистостях секретар Ужгородської міськради Богдан Андріїв також теплими словами привітав зі святом останнього дзвоника випускників гімназії, учнів, колектив педагогів та батьків. Він підкреслив, що останній дзвоник відкриває дорогу до самостійного й зрілого життя.

"Бажаю випускникам знайти свою життєву стежину, успішно скласти іспити, пройти тестування, вступити у вищі навчальні заклади, знайти цікаву роботу, а головне – стати гідними громадянами своєї країни, самодостатніми, ідейними, творчими, думаючими, люблячими, стати особистостями", - наголосив під час виступу Богдан Андріїв.

 

29 травня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів