Три десятки юнаків і дівчат із «проблемних» регіонів України гостюватимуть на Західному кордоні

Цілих три дні. Проект «Єдність у різноманітті: подолання  стереотипів та конфліктів, налагодження діалогу між молоддю Сходу, Півдня та Заходу», реалізовується ГО «Молодіжна альтернатива" (м. Київ)

 

Що думає і знає  молодь зі Сходу та Півдня України про Закарпаття ? Чи може  молодь виробити спільне бачення вирішення конфліктів сучасної України?  Чи існують серед молоді стереотипи у сприйнятті один одного ?

На ці та інші питання відповідатимуть, а також ділитимуться враженнями про побачене на Закарпатті гості із Східної та Південної України у неділю, 7 червня 2015 року о 13.30 у приміщенні читального залу ЗОУНБ ім. Ф. Потушняка під час  прес-брифінгу учасників проекту  «Єдність у різноманітті: подолання  стереотипів та конфліктів, налагодження діалогу між молоддю Сходу, Півдня та Заходу», що  перебуватимуть 5-7 червня 2015 року у Закарпатті.

Протягом трьох літніх днів в області перебуватиме група з 30 молодих людей зі  Сходу та Півдня України. Крім знайомства із Закарпаттям, учасникам буде запропоновано  «живе» спілкування із своїми закарпатськими однолітками,  участь у тренінгових модулях «Комунікація, стереотипи, маніпуляція, конфлікти», «Децентралізація влади : перспективи і реалілії», «Молодь і вибори».

Проект «Єдність у різноманітті: подолання  стереотипів та конфліктів, налагодження діалогу між молоддю Сходу, Півдня та Заходу», реалізовується ГО «Молодіжна альтернатива" (м. Київ)

Метою проекту є  встановлення діалогу між молоддю Сходу, Півдня і Заходу України; руйнація стереотипів у сприйнятті один одного; формування простору, де можна почути думки учасників з різних областей та виробити спільне бачення вирішення конфліктів сучасної України; обмін досвідом у громадській діяльності; навчання учасників впливати на владу, змушувати владу чути громаду; встановлення тісних контактів між активною молоддю, задля розбудови цілісної суверенної України

Партнерами по організації  перебування учасників проекту у Закарпатті є БФ « Центр громадських ініціатив» ( м. Перечин)  та ЗОУНБ ім. Ф Потушняка

Більш детальна інформація про перебування учасників проекту за телефоном 0508627540  (Елеонора Вишняк).

Євгенія Напуда, головний бібліотекар відділу обслуговування Закарпатської ОУНБ ім. Ф.Потушняка

 

29 травня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів