Краяни у відчаї від «шалених» комунальних тарифів! (ВІДЕО)

 Найважче пенсіонерам, адже вони, крім того, витрачають ще й купу грошей на ліки.

 

Безкінечне підвищення тарифів на найнеобхідніше (тепло, вода світло) вже неодноразово ставалдо темою скарг мешканців Закарпаття.

Люди просто не розуміють, як їм розподілити ту заробітну плату чи пенсію таким чином, щоб оплатити компослуги, а ще щоб на їжу та елементарні речі залишилось.

Що думають мешканці м.Мукачево про діючі тарифи та як з боротись з їх непідйомними підвищенням.

За словами молодого чоловіка, молодь ще більш-менш справляється. Найважче пенсіонерам, адже вони, крім того, витрачають ще й купу грошей на ліки. Якщо молодші та люди середнього віку можуть ще, крім основго заробітку щось підзаробити, то пенсіонери можуть розраховувати виключно на свою пенсію, яка стоїть  місці, попри кількаразове подороєжчання як продуктів, так і комунальних послуг.

Люди у відчаї. Більшість мукачівців відзначають, що про це не можна мовчати, потрібно висловлювати свій протест та обурення.

Хоча в Європі комунальні послуги теж доволі дорогі, люди рятуються енергозберігаючими технологіями. Але не слід забувати: щоб перейти на такі технології, ще треба вкласти в це певну суму грошей, яких у людей і так обмаль, інформує  "М-студіо".

 

14 червня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів