Богдан Андріїв: Подібні змагання є трампліном для талановитих дітей, які пов’язують своє майбутнє з великим футболом (ФОТО)

Завершився чемпіонат дитячо-юнацької футбольної ліги Закарпаття.

 

На ужгородському стадіоні «Спартак» першість виборювали гравці 1999 – 2000 рр. н. Кращі команди дісталися завершальної стадії змагань і за системою півфіналу й фіналу з’ясували, хто є найкращим.

Спочатку мукачівська команда СОК ДЮСШ (футболісти 1999 р. н.) виграла 2:0 у тячівців, а потім у не менш напруженому матчі інший колектив із міста над Латорицею «Говерла» (гравці 2000 р. н.) здолали представників Виноградівщини – 3:1.

У поєдинку за третє місце вихованці Тячівської ДЮСШ обійшли ДЮСШ «Колос» (Виноградів) – 3:3, за пенальті 3:1. А в матчі за 1 – 2 місця мукачівське дербі виявился на користь СОК ДЮСШ у протистоянні з «Говерлою» – 1:0.

Переможцям і призерам медалі, кубки, м’ячі вручили в. о. Ужгородського міського голови Богдан Андріїв, голова ФФЗ Іван Дуран та новообраний голова ДЮФЛ Закарпаття Василь Качур.

Як зазначив в.о.міського голови Ужгорода Богдан Андріїв, ці змагання є трампліном для талановитих дітей щодо їхнього майбутнього життя у великому футболі. Він наголосив: «Саме в таких турнірах можна визначити найкращих гравців, які мають дані для подальшої гри в командах другої, першої та вищої ліг. Я упевнений, що наші футбольні функціонери, які шукають перспективну молодь, повинні звертати увагу на подібні заходи. Важлива й друга мета чемпіонату – пропаганда здорового способу життя, своєрідний орієнтир для дітей, котрі не визначилися у своєму виборі, як потрібно правильно проводити час для власного загартування, здоров’я».

Володимир Тарасюк для Uzhgorod.net.ua

ФОТО Федерації футболу Закарпаття

 

26 червня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів