Футболісти з міста біля кордону з Росією тренуються на Заході України

Тут їм надзвичайно подобається: "Хороші умови, свіже повітря, відмінний готель..."

 

Гравець "жовто-синіх" Дмитро Рижук підвів підсумки першого збору, що пройшов у Харкові, а також розповів, над чим потрібно працювати зараз, щоб якісно підготуватися до перших ігор чемпіонату України.

- У Харкові ми добре попрацювали над фізикою, багато бігали, зараз же продовжуємо планомірно готуватися до майбутнього старту сезону. Особисто я вже зараз відчуваю себе досить непогано, так що незабаром фізична форма повинна повністю прийти в норму.

- Обидві тренування проходять досить інтенсивно. Чи не важко?

- Нам треба виконати багато бігової роботи, адже попереду непростий і досить довгий сезон. Зараз закладаємо фундамент, багато працюючи над фізикою. До того ж, тренерський штаб пропонує нам і ряд тактичних вправ. Підготовка до сезону йде в штатному режимі.

- Новий головний тренер вніс якісь нововведення в тренувальний процес?

- Кожен тренер відрізняється своїм стилем. Олександр Володимирович сказав, що будемо багато працювати над фізикою, так як у другому колі багато ігор не "витягнули" саме з цієї причини.

- На Закарпатті подобається?

- Так все чудово. Хороші умови, свіже повітря, відмінний готель. Всі умови для плідної роботи є, тому скаржитися нам не доводиться.

 

29 червня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів