Хто насправді Правий сектор - професійні терористи чи захисники Вітчизни? (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогоднішні резонансні події в Мукачевому доводять, що в країні безлад і беззаконня. Озброєні люди, які представляються Правим сектором, насправді діють як зухвалі бандити та терористи.

 

Озброєні до зубів, вони цинічно нападають на людей, прикриваючись помстою за політичними переконанням тих чи інших особистостей, і вдаються до масштабних руйнувань за допомогою вивезеної з АТО зброєю та вбиваючи простих людей та правоохоронців прямо на вулицях міста.

І коли їх оточили, а зараз вони переховуються в лісі неподалік Мукачевого, вони роблять різкі заяви, не боячись бути покараними за вдіяні злочини.

Подаємо їх заяву в оригіналі:

 - Сьогодні в Україні сталась надзвичайна подія, що може змінити хід історії. В м.Мукачево на Закарпатті сотні ошалілих від безкарності бандитів ґвалтівника та наркоторговця регіонала Міхаіла Ланьо – на даний час депутата ВР України – спробували фізично знищити бійців "Правого сектору". В цій силовій акції взяли активну участь і бандити в міліцейських погонах, що перебувають на утриманні одіозного кума головного ворога українців – Віктора Медведчука.

Після запеклого бою вбито двох бійців "Правого сектору", поранено - четверо (з них двоє - важко). Забравши вбитих та поранених, підрозділ з боєм вирвався з оточення бандитів та відійшов у гори.

На даний час по бойовій тривозі піднімають спецназ для знищення наших побратимів. Якщо це відбудеться - почнеться незворотній процес. Ми не дозволимо нікому відстрілювати наших побратимів.

Наші вимоги: негайний публічний арешт депутата Ланьо, що брав безпосередню участь у події, всіх бандитів і силовиків, що відкривали вогонь, та тих, хто віддавав наказ.

Увесь Військово-політичний рух "Правий сектор" піднято по бойовій тривозі.

Звертаємось до українців підтримати справедливість у цей нелегкий час.

Звертаємось до побратимів по зброї стати для нас надійною опорою у боротьбі з бандитами.

Звертаємось до Збройних Сил України не брати участі у знищені тих, хто вчора з вами був у окопах.

Смерть бандитам!

Слава Україні!

11.07.2015 р. Б.

Провід ВПР «Правий сектор»

 

Нагадаємо, сьогодні близько 12:00 група невідомих, які представилися Правим сектором, прибули в Мукачеві і зайняли територію комплексу Антарес та колишнього нічного клубу Червоний дракон, що по вулиці Лєрмонтова і належить родині народного депутата Михайла Ланя. Як вдалося згодом дізнатися Mukachevo.net, у оперативних даних правоохоронців значиться близько 17 невідомих на 3-5 автомобілях, які були озброєні та представилися Правим Сектором.

За попередньою інформацією, на території комплексу було поранено охоронця. Інформація про те, що його було вбито на місці, поки не підтверджується офіційно. Також у комплексі, за попередньою інформацією, були розбірки між нападниками та оточенням нардепа.

Близько 13:30 епіцентр розбірок перемістився на виїзд з Мукачева у бік Сваляви на трасі Київ - Чоп. Брутальна перестрілка відбулася поблизу автозаправки на підйому у бік православного монастиря на Червоній горі. Там розстріляли 2 автомобілі міліції, які згодом зайнялися.

Після фактичних боїв нападники відступили у бік с.Лавки та г.Ловачка, в лісисту місцевість.

Траса Київ - Чоп перекрита. У місті оголошено операцію перехоплення, проводиться антитерористична операція із задіянням усіх правоохоронців.

У розпорядженні Mukachevo.net опинилися фото наслідків перестрілки на трасі Київ - Чоп, а також фото, як нападники блокували комплексу в самому Мукачеві, виставивши автоматників.

Як уже писав Uzhgorod.net.ua ,  народний депутат, член колегії МВС України Антон Геращенко повідомив про трьох загиблих під час подій у Мукачеві.

Міністр МВС Арсен Аваков написав у Фейсбуку, що "У Закарпатській області триває спецоперація із блокування, роззброєння і затримання банди, яка в суботу здійснила напад на цивільний об’єкт в Мукачевому. Застосувавши гранатомети, бандити знищили два міліцейських авто, поранили чотири цивільних особи і трьох працівників міліції. Наразі угрупування оточено; бандитам запропоновано здатися. У разі відмови до злочинців, згідно чинного законодавства, буде застосовано силу.

Президент Петро Порошенко доручив роззброїти і затримати злочинців, які вбили і поранили мирних жителів Мукачева.

 

11 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів