Три десятки ртутних детонаторів знайшли під час обшуку прикордонники Закарпаття (ВІДЕО)

Держприкордонслужба України і надалі продовжуватиме безкомпромісну боротьбу із незаконною діяльністю на державному кордоні.

 

На виконання вимог Президента України щодо недопущення переміщення контрабанди через державний кордон України та протидії втягування персоналу Державної прикордонної служби України в протиправну діяльність, в ході здійснення єдиного оперативного задуму прикордонники  спільно із співробітниками СБУ та ДФС України в Закарпатській області продовжуються заходи щодо виявлення в населених пунктах місць накопичення контрабандних тютюнових виробів.

Так сьогодні вранці спільна міжвідомча група у складі представників Держприкордонслужби, СБУ та ДФС у житлових приміщеннях, які використовувалися для накопичення тютюнових, виявили 150 ящиків цигарок. У ході подальшої роботи, яка здійснювалася в населених пунктах Берегівського та Виноградівського районів,  було виявлено ще значну кількість ящиків з цигарками. Усього на ділянці відповідальності Мукачівського загону правоохоронці вилучили 427 ящиків з цигарками,  підготовлених до незаконного переправлення через державний кордон. Крім цього, в ході проведення одного з обшуків було виявлено та вилучено 29 детонаторів до мін-пасток, які  містять ртуть.

Державна прикордонна служба України і надалі продовжуватиме безкомпромісну боротьбу із незаконною діяльністю на державному кордоні.

 

18 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів