«Титанік» не тоне, а «Миші» бувають і срібними

На відкритих майданчиках спортивного комплексу "Юність" відбувся чемпіонат Закарпатської області зі стрітболу (баскетболу 3 на 3 ). 

 

Змагання відбулися в шести категоріях –   серед хлопців  до 10, 12 років, 14, 16 років, а також із-поміж ветеранів, жінок та чоловіків. Понад 30 команд із Хуста, Сваляви, Мукачева, Виноградова, Чопа та господарі з  Ужгорода виборювали нагороди. 

Усіх учасників вітав голова  Федерації баскетболу в Закарпатській області Олександр Зубковський привітав команди, побажав  перемог та отримати максимум задоволення від баскетбольних баталій. Відтак за свою справу взялися суперники. У підсумку в жіночій категорії перше місце в дівчат здобули вииноградівки, серед ветеранів золоті нагороди виграли свалявці, як і серед хлопців до 10 років. У категоріях 12,14,16 років перші місця за ужгородцями. А в головній категорії – із по-поміж  чоловіків перемогу святкувала непереможний "Титанік" (Ужгород), який у фіналі з рахунком 11:10 виграв у минулорічних бронзових призерів Всеукраїнської стрітбольноі ліги серед юнаків до 18 років команди "Миші" (теж представляла обласний центр). Окрім цього організували й три конкурси для дітей до 10 років. У першому з них – на майстерність – переміг 8-річний ужгородець Олександр Кошшай. Його земляк  11-річний Олександр Варга  відзначився в штрафних кидках, а найкращий результат у триочкових кидках продемонстрував Костянтин Стрельцов зі Сваляви (13 влучних кидків за 1 хвилину!).

Володимир Тарасюк для Uzhgorod.net

 

12 серпня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів