Жовто-блакитна автоколона проїхалася до пам’ятного знаку «Патріотам України» (ВІДЕО)

Пам’ятний знак «Патріотам України» встановлений в центрі закарпатського села Великі Лучки.

 

У рамках святкування Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України вулицями Мукачівщини традиційно проїхала колона автівок з жовто-блакиними стягами. У селі Великі Лучки урочисто підняли національний символ та поклали квіти до пам’ятника Тараса Шевченка. Також учасники заходу не забули вшанувати тих, які полягли за свободу нашої країни.

До Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України у Мукачівському районі відбувся автопробіг по селам. Маршрут через Ключарки, Великі Лучки, Домбоки, Зняцьово, Ракошино, Іванівці та Клячаново.

Перша зупинка і учасники автопробігу покладають квіти до пам’ятника Тараса Шевченка. Далі по маршруту зупинка у селі. Великі Лучки. Тут піднімали національний стяг. Право підняття Державного Прапора України було надано учасникам бойових дій Ігорю Вашкебі та Михайлу Хомі. У серпні 2014 року до Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора України було встановлено пам’ятний знак «Патріотам України» в центрі села Великі Лучки. Церемонію покладання до нього очолили учасники антитерористичної операції, керівництво району, вчителі та громадськість Мукачівщини.

Проїхавши всіма пунктами маршруту, повернулись до Мукачівської РДА. У великому залі засідання Мукачівської районної ради відбулись урочисті заходи, в ході яких привітали присутніх зі святами. Свято супроводжувалось патріотичними піснями, віршами та поемами. Хвилиною мовчання учасники святкового заходу вшанували тих, хто поліг за свободу нашої країни, за захист її суверенітету й територіальної цілісності.

ВІДЕО від "М-Студіо":

 

23 серпня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів