Богдан Андріїв повернув дворовий футбол на Легоцького-Заньковецької-Тлехаса (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У подвір’ї цих ужгородських будинків меценат встановив чергові ворота, а місцеві жителі провели турнір.

 

Загалом, це вже п’яте облаштоване поле для дворового футболу в обласному центрі. Планувалось на його відкритті провести всього лише товариський матч, щоправда тамтешня дітвора настільки засумувала за грою мільйонів, що згуртувала аж п’ять команд. Богдан Андріїв підтримав таку ініціативу, купив кубки та футбольні м’ячі. Тож у підсумку, усі були з призами. Футбольний меценат змінив класичну сорочку на футболку збірної України. Взяв свисток і в ролі арбітра, відверто, непогано провів усі поєдинки.

«За дворовим футболом я бачу велике майбутнє. З нього обов'яково виростуть гравці команд майстрів. Головне не зупинятись, а будувати подібні майданчики. Ми скаржимось на молоде покоління, яке фізичну культуру та спорт змінило на комп’ютери. А де ж їм насправді грати?», - зауважив Богдан Андріїв.

Кожна команда отримала кубок та футбольний м’яч. Емоції били через вінця. Це було справжнє свято для юних мешканців. Опісля турніру діти не розійшлись, а продовжили турнір за власними правилами і з власним арбітром. Цей майданчик порожнім ми, певно, уже не побачимо. Це ж основна мета спортивного мецената. Хто-зна, можливо, саме Ваш двір буде наступним, куди повернуть дворовий футбол…

Віталій Біровчак

 

30 серпня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів