Чоловіка можна знайти де завгодно, а ось зробити його своїм чоловіком - набагато важче

Як жінці знайти свого чоловіка!

 

Будь-яка мета повинна бути розписана на докладні кроки. Не потрібно також плутати пошук чоловіка і чоловіка. Чоловіка можна знайти де завгодно, а от утримати його і зробити своїм чоловіком - набагато складніше.

У поведінці молодої дівчини можна виділити дві закономірності. Деякі з них вважають, що звернути увагу чоловіка на себе можна тільки своїм характером, вміннями, талантами. Такі дівчата, як правило, не надають значення зовнішньому вигляду. Інша категорія дівчат вважає, що жінка може привернути увагу тільки своїм відмітним зовнішнім виглядом. Окремо слід назвати дорослих заможних жінок, які також задаються питанням, як знайти чоловіка. Звернути на себе увагу можна несподіваним вчинком, якоюсь помилкою, яку чоловік захоче виправити.

Чекати чи шукати

Не варто мріяти, що чоловік з'явиться біля дверей. Безумовно, це дуже романтично думати, що чоловік мрії сам знайде тебе, але на ділі виявляється, що можуть пройти роки і тільки після численних пошуків ти зустрінеш свого єдиного. Роби все можливе: реєструйся на сайтах знайомств, ходи на дискотеки, зустрічатися з друзями. Адже випадкова зустріч, яка здається незначною, однією з багатьох, може виявитися доленосною. Це і є фантастика. Пошуки чоловіка не позбавлені своєї чарівної сутності.

Кого шукати

Самий підходящий варіант для заміжжя - це розлучені чоловіки у віці до 30 років. Це вік, коли хлопчик ще не перетворився на чоловіка. Розлучення - це період розчарованості, яку жінка може повернути в свою сторону. Звичайно, є складності: чоловік став більш обережним і вже не бажає обпектися. На одній стороні ваг ранимість, на іншій - побоювання. Жінці, яка задалася метою, як знайти чоловіка, потрібно тільки переважити чашу в потрібну сторону. Розлучений чоловік у віці 40-45 років - варіант, який шукають більшість жінок.

Чоловік з характером

Багато дівчат дотримуються думки, що безхарактерного, безвольного чоловіка найлегше прив'язати до себе. Насправді, такі екземпляри не впевнені в собі, а в привабливій жінці, яка поруч, тим більше будуть сумніватися. Молодий чоловік до 30 років з амбіціями і прагненнями, з силою волі, що володіє бійцівськими якостями - те, що потрібно. На жаль, ідеалів, не існує. Чоловік може вміти готувати, любити працювати, бути господарським, але разом з тим виявитися ровесником жінки. А багато дівчат впевнені, що шукати потрібно більш зрілого супутника життя.

Грошове питання

Молодо - зелено не в голові, а в кишені. Молодий чоловік, який ще не розчарувався в житті або якому не набридла життя в задоволеннях, шукає вольову, романтичну, привабливу дівчину, покірну і агресивну одночасно. Красуні можуть заперечити проти таких вимог, адже жінці доводиться чимось поступатися, а чоловікові немає. Показати свій характер жінка завжди встигне і після заміжжя, головне робити це з любов'ю, випускаючи іноді кігтики. Чоловіка утримати в їжакових рукавицях може тільки приваблива, але не навіжена жінка.

 

30 серпня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів