Практично в центрі Ужгорода ведеться незаконне будівництво - прокуратура

Міська рада видала документи з порушенням земельного законодавства та у сфері містобудування.

 

Прокуратура Закарпатської області, в інтересах управління державної архітбудінспекції в області звернулась до Закарпатського окружного адміністративного суду про визнання незаконними дій посадових осіб Ужгородської міської ради та скасування містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки, виданих забудовнику посадовцями управління містобудування та архітектури міської ради всупереч вимог Земельного кодексу України та Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Встановлено, що управління державної архітбудінспекції у Закарпатській області не здійснює захист інтересів держави та самостійно не звернулось до суду з позовом про скасування зазначеного дозвільного документу, виданого Ужгородською міською радою з порушенням земельного законодавства та у сфері містобудування, що у свою чергу стало передумовою для незаконної забудови земельної ділянки по вулиці Донського, 2 б. 

Крім того, за вказаним фактом слідчий відділ Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області розслідує кримінальне провадження розпочате за фактом підроблення (ч. 1 ст. 366 КК України), процесуальне керівництво у якому здійснює прокуратура міста Ужгорода, повідомляє  відділ організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю прокуратури Закарпатської області.

 

02 вересня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів