Погода в Ужгороді та на Закарпатті у вівторок, 8 вересня

Як повідомили Uzhgorod.net.ua у Закарпатському обласному центрі з гідрометеорології, протягом ночі синоптична ситуація в регіоні визначалась впливом циклону. Спостерігалась хмарна з проясненнями погода, місцями пройшли дощі 1,0-14,0 мм.

 

Вночі та вранці місями відмічався туман з видимістю 200-500 м. Вітер переважно південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря 5-9°, на високогір'ї 2-4° тепла.

Вдень синоптична ситуація істотно не зміниться. Передбачається хмарно з проясненнями, місцями короткочасні дощі, грози. Вітер північно-західний 7-12, під час грози пориви 15-20 м/с. Температура повітря 13-18°, в горах місцями 7-12° тепла.

В Ужгороді очікується 16-18° тепла.

Автошляхи: Місцями короткочасні дощі, грози. Видимість добра, в дощі 1-2 км.

Як повідомляє Sinoptik.ua, у вівторок в Закарпатській області прогнозується хмарна погода з проясненнями. В Ужгороді, Мукачевому, Хусті, Береговому, Виноградові очікується суха погода. У Сваляві, Міжгір'ї, Рахові можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі опуститься до +4…+9, вдень стовпчики термометрів покажуть +10…+18 градусів. Вітер переважно західний, південний, південно-західний і північно-західний, 1-4 м/с. У першій половині тижня очікується хмарна погода з проясненнями, місцями – дрібний дощ.

 

08 вересня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів