Нова влада Закарпаття закрила прес-центр облдержадміністрації

У його приміщенні нині кабінет одного з заступників губернатора Віктора Балоги

 

У Прес-центрі журналісти могли познайомитися з центральною пресою, посидіти в ?нтернеті, одержати всю необхідну інформацію про діяльність представників влади.
"Дивне" відношення нової закарпатської влади до ЗМ? виявля?ться все частіше й частіше. Керівництво Закарпатського обласного передавального центра під різними приводами відмовля?ться транслювати передачі телеканалу "НТВ-Закарпаття". Телекомпанія - це новий проект журналістів колишньої РТК "Край-тв", відомої в області своїми критичним матеріалами проти лідерів вчорашньої опозиції, а сьогодні - представників обласної виконавчої влади, переда? from-Ua.
Основний аргумент, який чують журналісти, це - відсутність технічної можливості для транслювання їхніх передач. Хоча ще рік томутелепрограми успішно виходили (відповідно до договору) на телеканалі ТЕТ. З проінформованих джерел стало відомо, що директор передавального центру одержав чітку вказівку "зверху не допустити вихід в ефір передач "НТВ" Закарпаття.
Також, припинили сво? існування обласні газети "Вісник" і "Вісті тижня+". Як пояснили їхні головні редактори, це змушений крок, оскільки неможливо працювати в умовах перевірок правоохоронних органів, що неприпиняються, психологічного тиск на журналістів, погроз і шантажу.

 

04 квітня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. la_loca 2005-04-04 / 17:29:00

    to Kris: Щадей дуже "важлива" персона. Йому певно скоро мало буде кабінета і будуть цілу будівлю видялити, щоб знову яйцями не розкидувався..

  2. Kris_Lo 2005-04-04 / 15:16:00

    Кабінет зараз належить новоспеченим радникам губернатора - Чижмарю та Щадею. Це більш важливі персони ніж халуї-журналісти.